2022. január 28-án kettő mentőgyűrűt ès kèt mentőbójàt ajánlott fel a Neptun Mentőcsapat számára a Dr. Park ügyvezetője Tudós- Konkoly Andrea. Nagy örömmel fogadtuk a felajánlást. Az eszközöket a Dr. Park alkalmazottja Nyitrai Edina adta àt a Mentőcsapat részére. Köszönjük a szàmunkra nagyon hasznos eszközöket!


Csatlakozz TE is hozzánk! Legyél Te is Önkéntes! Adó 1%-val Ön is segítheti az Önkénteseink Munkáját! Adószámunk: 19066149-1-05 Segítsen, hogy segíteni tudjunk! Köszönjük, ha minket támogat!


Gondoltál már rá, hogy idén kinek adod az adód 1%-ékát? Nekik tuti nagy segítség lenne, hiszen önkéntes munkát végeznek. Segíts, hogy segíthessenek.


A mai napon a Neptun Búvár Klub Mentőcsapatával találkoztam, hogy az általuk végzett karitatív tevékenységekről beszélgessünk. A különleges alakulat eltűnt személyek megkeresésével, árvizek és vízi balesetek esetén szakszerű felderítéssel, és - mentőkutyákat bevetve - nyomkövetési és romkutatási feladatok ellátásával is foglalkozik. Golej Szabolcs vezetésével a csapat 2020-ban összesen 19 akción vett részt, idén pedig már 8 eltűnt személy felkutatásához riasztották őket. Örömmel tölt el, hogy megyénk biztonságát egy ennyire elkötelezett, professzionális szervezet is erősíti! A Neptun Búvár Klub Mentőcsapatának önkéntes munkáját ön is támogathatja - akár adója 1%-ának felajánlásával. A Neptun Búvár Klub adószáma: 19066149-1-05


Támogassa munkánkat adója 1%-ával! Köszönjük


Támogassa munkánkat adója 1%-ával! Köszönjük


Támogassa munkánkat adója 1%-ával! Köszönjük


Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat Adószáma:19066149-1-05 Segítsen, hogy segíthessünk! Mentőkutyáinkkal eltűnt személyek felkutatását, búvárainkkal vízibalesetek elhárítását, mentését, megelőzését végezzük! Adója 1%-val támogathatja munkánkat! Nekünk a kicsi is sokat számít! Köszönjük!


Mályi tópart Te Szedd! szemét szedés, eredménye..